$config[ads_header] not found

Vuoden 1926 Pga-mestaruusgolf-turnaus (tulokset ja kerta)

Sisällysluettelo:

Anonim

Se oli vuosi 3 Walter Hagenille 4 vuotta kestäneellä voitolla 1926 PGA-mestaruuskilpailussa, ja hän oli hänen neljäs voitto tässä turnauksessa kuuden vuoden aikana.

Nopeat bitit

• Mestaruusottelu: Walter Hagen Leo Diegelin yli (tulokset alla)
  • Päivämäärät: 20.-25. Syyskuuta 1926
  • Golfkenttä: Salisbury Golf Links, Westbury, New York
  • Turnausnumero: Tämä oli yhdeksäs kerta, kun PGA-mestaruuskilpailu pelattiin.

Muistiinpanoja vuoden 1926 PGA-mestaruuskilpailuista

Walter Hagen väitti kolmannen peräkkäisen kruununsa tässä turnauksessa ja neljännen voitonsa tapahtumassa vuoden 1926 PGA-mestaruuskilpailussa. Se oli Hagenin kahdeksas voitto turnauksissa, jotka nyt tunnustetaan suuriksi mestaruuskilpailuiksi.

Mestaruusottelussa Hagen voitti Leo Diegelin, 4 ja 3. Diegel voitti myöhemmin PGA-tittelit vuosina 1928-29, ja eliminoi Hagenin molemmina vuosina.

Hagen pääsi finaaliin voitolla Joe Turnesa (joka Hagen voittaisi otsikkoottelussa vuotta myöhemmin ja joka kuukautta aiemmin sijoittui toiseksi vuonna 1926 US Open), Dick Groutin, Pat Doylen ja Johnny Farrellin. Diegelin reitti finaaliin kulki Mike Pattonin, Neal McIntyren, Abe Espinosan ja Johnny Goldenin kautta.

Hagen johti Diegel 2-upiin mestaruuden ottelun aamu 18 jälkeen. Mutta Diegel joutui nopeasti vaikeuksiin iltapäivällä 18. Diegel lensi 19. reiän kohdalla vihreän pallon päälle tielle ja tuli lepäämään pysäköityyn autoon. Amerikan PGA: n turnaushistoria toteaa, että "kun omistaja muutti autoa, Diegelin pallo oli syvässä urassa. Kestää hänelle kolme pyyhkäisyä saadaksesi sen vihreälle ja hän menetti reikän mennäkseen 3-alas".

Diegel järjesti taistelun sen jälkeen, mutta Hagen lopetti sen, kun Diegel kaksoispelisteli 33. reiän.

Yksi parhaimmista otteluista, golfarien jatkamisen kannalta, tapahtui ensimmäisellä kierroksella. Ottelussa, jossa kaksi kaksinkertaista PGA-mestaruusvoittoa voitettiin, Gene Sarazen voitti Jim Barnesin.

Isäntäkurssi, Salisbury Golf Club, on edelleen olemassa, mutta eri nimellä. Se on nyt Punainen kurssi Eisenhower Parkissa, julkisella puistolla Long Islandilla. Kurssi on isännöinyt Champions Tour -turnauksia.

Vuoden 1926 PGA-mestaruuspisteet

Tulokset vuoden 1926 PGA-mestaruusgolf-turnauksesta, jota pelattiin Punaisella kentällä Salisbury Golf Clubilla East Meadowissa, New Yorkissa. Kaikki ottelut on suunniteltu 36 reikää.