$config[ads_header] not found

1941 Pga-mestaruus (tulokset ja kerta)

Sisällysluettelo:

Anonim

Vic Ghezzi voitti ainoan tärkeän tittelinsä vuoden 1941 PGA-mestaruuskilpailussa kieltämällä finaalivastaajaltansa, joka saattaa muistaa olevan kaikkien aikojen hieno otteluesitys.

Nopeat bitit

• Mestaruusottelu: Vic Ghezzi yli Byron Nelsonin
  • Päivämäärät: 7. - 13. heinäkuuta 1941
  • Golfkenttä: Cherry Hills Country Club Coloradossa
  • Turnausnumero: PGA-kisat pelattiin 24. kertaa.

Muistiinpanoja vuoden 1941 PGA-mestaruuskilpailuista

Vuoden 1941 PGA-mestaruuskilpailun puolivälierät ladattiin - seitsemästä kahdeksasta pelaajasta tuli tai tulee suurmestariksi, ja kahdeksasta kuudesta voitti PGA-mestaruuden jossain uransa vaiheessa.

Kuitenkin voitti vuoden 1941 PGA-mestaruuden Vic Ghezzi, joka voitti Byron Nelsonin mestaruusottelussa, 1-ottelu, 38 reikään. Muut PGA-voittajat (tai joista tulee) PGA-voittajat olivat Sam Snead, Ben Hogan, Gene Sarazen ja Denny Shute. Ja toinen, Lloyd Mangrum, voittaisi US Openin. Vain Jimmy Hines, joka oli puolivälierissä, ei koskaan voittanut suurta voittoa.

Yksi niistä puolivälierän otteluista leimasi Nelsonia ja Hogania, jotka vuotta aiemmin teini-ikäisinä pelasivat toisiaan caddy-mestaruuskilpailuissa Fort Worthin Glen Garden Country Clubissa. Nelson voitti tuon ottelun, ja hän voitti myös tämän ottelun, 2 ja 1. Hogan johti 1-ottelua 33 reiän läpi, mutta Nelson neliöi sen 34. päivänä. Seuraavana Hogan löysi vettä ja meni 1-alaspäin, sitten Nelson sinetöi sen viimeisen reiän linnulla.

Tämä oli kolmas peräkkäinen vuosi Nelson oli mestaruusottelussa PGA: lla. Vuonna 1939 hän hävisi Henry Picardille. Vuonna 1940 Nelson voitti Sneadin voittaakseen. Ja jos Nelson olisi voittanut tämän turnauksen, se muistetaan kaikkien aikojen loistavien otteluesitysten joukossa. Miksi? Koska kolmannessa kierroksessa, puolivälierissä ja puolifinaaleissa, Nelson voitti järjestyksessä Ralph Guldahlin, Hoganin ja sitten Sarazenin.

Ja Nelson ilmestyi mestaruusotteluun ja johti Ghezzi 3-upiin 27 reiän jälkeen. Mutta Ghezzi aloitti viimeisen yhdeksän voittaen kolme peräkkäistä reikää ottelun neliöimiseksi. Se oli edelleen kaikki neliön 36. vihreä, kun Nelson jäi 15-jalka putt. Se jätti Ghezzin 4 jalan voittamaan Wanamaker-palkinnon … mutta hän menetti.

Golfaajat jatkoivat ylimääräisiin reikiin, ja ensimmäisessä ylimääräisessä reikässä Ghezzi ohitti jälleen puttin, tällä kertaa 10 jalkaa, joka olisi voittanut ottelun.

Lopuksi 38. reikässä - kun Nelson jäi kolmen jalan puttin ulkopuolelle - Ghezzi koputti omaan 3-jalkaiseen voitonkseen turnauksen. Se oli Ghezzin ainoa voitto suurpelissä, mutta hän voitti 11 PGA-turnauksen otsikkoa, kuten Los Angeles Open-, North and South Open- ja Greaterborens Open -tapahtumat.

Päästäkseen finaaliin, Ghezzi voitti Joe Pezzullon, August Nordonen, Jack Groutin, Hinesin ja Mangrumin. (Grout sai paljon suuremman maineen Jack Nicklausin golf-ohjaajana.)

Tämä oli toinen suuri mestaruuskilpailu, jota pelattiin Cherry Hills Country Clubilla, vuoden 1938 US Openin jälkeen (voitti Guldahl), ja PGA-mestaruuskilpailu pelattiin ensimmäistä kertaa Denverin alueen golfkentällä.

Vuoden 1941 PGA-mestaruuspisteet

Tulokset myöhemmistä otteluista vuoden 1941 PGA Championship -golf turnauksessa, jota pelattiin Cherry Hills Country Clubilla Cherry Hills Villagessa, Coloradossa (kaikki luetellut ottelut on suunniteltu 36 reikää varten):