$config[ads_header] not found

1966 Us open golf-turnaus: kuuluisa maksu, romahdus

Sisällysluettelo:

Anonim

Billy Casper järjesti vuoden 1966 US Open -sarjan yhden kaikkien aikojen suurimmista voittaja-takana; ja missä Arnold Palmer kärsi yhden suurimmista romahduksista.

Palmer johti Casperia kolmella iskulla viimeisen kierroksen alussa. Kun Palmer ja Casper kääntyivät yhdeksän kierroksen 4 kierroksen jälkeen, turnaus näytti olevan ohi ja Palmer näytti palaavan sen kanssa: Palmer oli venyttänyt johtoaan Casperin yli seitsemään lyöntiin.

Mutta Palmer, joka ampui 32 edestä yhdeksän, taisteli takana yhdeksän pisteyttämällä 39. Sillä välin Casper syttyi tuleen ampumalla oman 32 yli yhdeksän takaosan.

Palmer menetti aivohalvauksen 10., sitten toisen 13.. Pelaajat puolittivat 14. puoliksi niin sanotusti, mikä antoi Palmerille 5-tahtisen lyijyn, jolla oli neljä reikää pelata.

Ja Casper pyyhki kokonaan sen johdannon seuraavien kolmen reiän yli. Palmer antoi kaksi takaisin 15., sitten luopui vielä kahdesta 16.. Kun Palmer nousi 17., koko 7-tahti lyijy oli poissa. Palmer ja Casper sidottiin.

He ottivat tulokset 18. ja 27. sijalle, seitsemän lyöntiä ennen Jack Nicklausia kolmannella sijalla. Casper ja Palmer jatkoivat 18-reikäiseen pudotuspeleihin seuraavana päivänä, ja jälleen kerran Palmer luopui johdosta.

Pudotuspeleissä Palmer johti kahden iskun keskiväliin, mutta hävisi Casperille kuusi iskua kahdeksan viimeisen reikän läpi. Casper voitti pudotuspelejä 69-73.

Casperille se oli hänen toinen voitto US Openilla, hänen 30. voitonsa PGA-kiertueella. Palmer sijoittui jälleen sijalle vuoden 1967 US Openilla, suorittaessaan kuuden vuoden jakson, jonka aikana hän sijoittui toiseksi neljä kertaa US Openissa.

Kaksinkertainen US Open -mestari ja 40-kertainen PGA-turnauksen voittaja Cary Middlecoff esiintyi viimeisen kerran mestaruudessa tänä vuonna, vetäytyessään ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Lee Trevino esiintyi ensimmäistä kertaa täällä pääosassa, sijoittuaan 54. sijalle.

Ja Hale Irwin, myöhemmin 3-kertainen US Openin voittaja, teki suurmestaruuskilpailunsa vuonna 1966 US Openissa, jolloin leikkaus oli amatööri.

Vaikuttavinta amatööri oli kuitenkin 19-vuotias Johnny Miller. Miller kasvoi pelatessaan olympiakerhoa, ja hänen kurssitietonsa - puhumattakaan pelistä, joka näytti tulevaisuuden loistoa - auttoi häntä pääsemään kiinni kahdeksanteen otteeseen päämestaruuskilpailussaan.

1966 US Open -turnaustulokset

Tulokset vuonna 1966 järjestetystä US Open -golf-turnauksesta, jota pelattiin olympiakerhon par-70-järven kentällä San Franciscossa, Kaliforniassa (x-voitettu pudotuspelejä; amatööri):